aikido çocuk futari gake

Çocuk Aikido

Aikido Savaş  ve savunma sanatının  bir çocuğun benlik saygısını ve güvenini  geliştirmede Takım Sporlarından  10 kat daha iyi olduğunu biliyor muydunuz?

Onlara  bir ömür boyu sürecek yaşam becerileri öğretirken,bu program  çocuğunuzun   odaklanmasını, kendine güvenini , benlik saygısını, disiplinini ve liderlik yeteneğini artırması için  yardımcı olacaktır (Programımızı görmeğe  gelmeniz ,  çocuğunuz için yapacağınız  en iyi şeylerden biri olacaktır.)

Bizim programımızda  çocuğunuzun  kendi öğrenme hızında ilerlemesi mümkün olacak. Herkes farklı öğrenir, ve bizim  bu yüzden 3 farkli  öğrenme stilimiz vardir;  Kinestetik, İşitsel ve Görsel. Bu her alanda,  çocuğunuzun basarılı olmasısını sağlayacaktır . Ne olursa olsun sadece çocuğunuzun ve sizin ihtiyaçlarınıza uyacak eğitim programımız var.

Çocuğunuzun öz-disiplin, olumlu bir davraniş biçimi  geliştirmesini  ve kendine güvenini geliştirmesini istermisiniz ?

Bu Aikizen Dojo da  Aikido sanatları sınıfları ile olabilir!

Uzmanlar Savaş sanatlarının, çocukların evde, okulda başarısı için öz disiplin, saygı ve güven gibi temel özellikleri kazanmasına yardımcı olan  en iyi yollarından biri olduğunu kabul ediyor.

Aikizen Dojo  , asağıda ki özellikleri  çocuğunuzun   kazanmasına  yardımcı olacaktır:

Geliştirilmiş Konsantrasyon

Özgüven

Anti-Zorbalık Stratejileri

Sınıfta  ve eğitim alanında daha iyi alışkanlıklar

Yüksek Benlik Saygısı

Gerçek Öz-Savunma

Büyüklerine Saygı

Geliştirilmiş Sağlık ve Fitness

Güç  ve Esneklik

Gelişmiş atletik beceriler

Daha iyi odaklanma

ve eğlence !!

Okulda notlarini iyileştirme: Bizim programımız sadece kendini savunma ve fiziksel çeviklik değil çok daha fazlasını sunuyor. Çocuğunuzun eğitimi için gerekli disiplin, onların zamanını daha iyi  organize etmesine yardımcı olacak  bir savaş sanatı  eğitim programıdır. Sonuçta, bu okulda ve iyi notlara daha iyi bir konsantrasyona yol açar.

Liderlik Becerileri: onları hayatta başarılı olmalarına yardımcı olmak için! Aikido hedefleri belirlemek ve kendi eylemleri için sorumluluk almayı  çocuğunuza öğretecek. Bu da, onların okulda ve hayatta daha başarılı olmasını   sağlayacaktır!

Artan fiziksel yetenek ve spor: Çocuğunuz fiziksel gelişmesine  yardımcı olmak için! Bizim programlarımız çocuklarda hız, dayanıklılık ve çevikliği artırmak icin yardımcı olmaktadir. Bunlar da spor ve diğer aktivitelerde çocuğunuzun denge,koordinasyon ve zamanlamasını  geliştirmeye yardımcı olur.

Ruh / Kişisel Gelişim: Çocuğunuza akran baskısı karşısında HAYIR demek ve cesaret vermek için! Bugün birçok annenin  karşılaştığı korkutucu sorunlardan biri de akran baskısıdır. Bizim programlarımız çocuğunuzun özgüvenini  teşvik etmek ve çocuğunuzun akran baskısına karşı mukavemet etmesi ne yardımcı  olmak  için tasarlanmıştır.

Yüksek enerjili Sınıfları: Eğlence dolu sınıflar çocuğunuzun icin gerçekten bir  zevk olacak! Cocuk görüş  açısından bakıldığında, bizim programımızın  en iyi bölümü sınıfların gerçekten ne kadar eğlenceli olduğudur. Biz olumlu ve verimli bir şekilde çocuğunuzun enerjisinine odaklanıriz.

Gerçekçi Öz-Savunma Becerileri: Bu sizin  çocuğunuzun  hayatını kurtarabilir! Aslında biz belirsiz niyetli, ve istenmeyen insanlarla dolu bir dünyada yaşıyoruz .Bu  Program gerçek hayatı tehdit eden durumlarda kendilerini korumak için nasıl davranması gerektiğini çocuğunuzuda öğretir. Bu değerli beceri yaşam ve ölüm arasındaki fark olabilir!

Kişiselleştirilmiş Dikkat: ilerleme sağlamak için! Biz kaliteli eğitim ve kişisel ilgiye  odaklaniriz. Öğrencilerimiz bireyler olarak kabul edilir. Bizim sınıfların tamamı mükemmellik ve öğrenmeye devam taahhütlü yüksek eğitimli eğitmenler tarafından verilmektedir. Mümkün olan en iyi eğitimi alırken çocuğunuz bilerek kendini güvende hissedecek!

Pozitif Rol Modelleri: çocuğunuzu etkileyen kim? Şansa bırakılamayacak kadar önemli – Rol modelleri bir çocuğun gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır. Sertifikalı eğitmenler ekibimiz  olumsuz etkiler karşı onlara nasıl davranmasi gerektiğini öğretir, çocuğunuz için olumlu rol modelleri sunar.

Programımiz cocuğunuzun hayatini degistirebilir!

Muhtemelen sizde merak ediyorsunuzdur ?Böyle bir  etkinlik çocuğumda nasil böyle  bir değişim yaratabilir? Inanılmaz, ama gerçek bu. Aikido Savaş sanatı, sadece bir aktivite değil  aynı zamanda ömür boyu yaşam kalitesini artırabilir!

Junior Aikido Programı evde ,hayatta ve  okulda ona yardımcı olacak olumlu bir zihinsel ve fiziksel eğitim ile çocuğunuzun kazandıracaktır. Çocuğunuz spor yapsa bile, bu yeterli olmayabilir. Son çalışmalar, kişisel başarı odaklı bizimki gibi programlarin  takım sporları karsısında büyük ölçüde daha etkili olduğunu göstermektedir!

Programımızda, biz sadece cocuklara  kendilerini nasıl savunmalari gerektiği  için çocuklara öğretmiyoruz . Biz çocuğunuzun karakterini oluşturmasına yardımcı olmaya calısıyoruz. O güçlü ve kendinden emin olurken akranlari arasında, çocuğunuzun enerji, ve güveninin ,yükseldiğini görürsünüz.

Ortaya çıkan disiplin ile olumlu ve kendi hayatının bütün alanlarını etkileyecek bir birey  görürsünüz. Kendisi için, en önemlisi kendisine karşı  başkaları tarafından  artan bir saygı olacak. Sonuç olarak  Hayatta güçlü bir zihin / beden bağlantısı kazanacaklardır ! Çocuğunuz başarılı olduğunu göreceksiniz!

Aikido derslerin de çocuklara stresleri atmak  rahatlatmak için harika bir yol sunuyoruz. Bir çok çocukta stresten dolayi   mide ağrıları, uyku sorunları, ve hatta mızmız tutum vardı .Derslerimiz, ebeveynlerinin hayatını çok daha huzurlu hale getirdi  ve cocukların hayatlarında da  büyük bir gelişmeye yol actı.

Güçlü bir zihin, beden ve ruh gelişimi: Biz Aikido Savaş sanatları , geleneksel iç öğretilerine  odaklanmak suretiyle öğrencilerimiz hayatini  değiştiren pozitif sonuçlar elde ettik.

Aikido Programımiz  kendini savunma ve liderlik becerilerini çocuklara öğretir, ve  kişinin karakterinin iyileştirilmesine yardimci olur. Aikido eşsiz felsefesi ile  olumlu ilişkiler geliştirmeye, ve şiddet olmadan çatışmayı çözmeye yardımcı olur. Her gün düşük stres, daha fazla gevşeme, gelişmiş fiziksel uygunluk, iyi tolerans ve anlayış, daha olumlu ve cömert bir ruh haline yardımcı  olur. Bu becerilerin  Aikido sanatları eğitiminin  doğrudan bir sonucudur.

Antalya’nin  üst düzey Savaş sanatları programlardan biri

Çevreye saygı ve öğrencilerimizin başarısı –okulumuzu Antalya’da ki   en üst duzey savas sanatları okulları arasına sokmustur.

Bizim Öğretime Yaklaşımımız

Güçlü bir zihin, beden ve ruh gelişimi: Diğer dövüş sanatları okullarınin amaci  nasıl tekme ve yumruğu çocuklara öğretmek olsa da , biz Aikido  sanatı ile  iç öğretilerine  odaklandık.

Genellikle çocuğunuzun en büyük düşmanı güven ve benlik saygısı ile özgüven  eksikliğidir.

Ben, bir çok öğrencinin  utangaç ve güvensiz başladığını bir hamle yapmak için korktuğunu ve  yere bakan  gözlerini, izledim.

Sadece  bizim programımızda yer alan ve   çocuğunuzu bekleyen  önemli derslerden bazılarının yer aldığı  bu listeye bir göz atın:

Disiplin ve öz-disiplin ve çocuğunuzun basarısı için

Her çocuğun saldırganlara ve yabancılara karşı kendisini korumak için bilmesi gereken eylem yolları

Utangaç ve ürkek çocuklar için cesur adımlar ve onlari kendine güvenen insanlar  haline çevirmek için gereken metodlar.

Okulda ve hayatta başarılı bir lider olmak için gerekli temel ilkeler.

Çocuğunuzun bu mücadelelerin üstesinden gelmesine yardımcı olacaktır ve çocukların okulda iyi notlar almasi için yardımcı olacaktır.

Optimal Sınıf Yapısı

Bizim çocuk sınıflarımız her çocuğun optimum hızda ilerlemesini  sağlamak için yaş gruplarına göre ayrılır: Okul Öncesi  Aikido 5-6 yaşındakiler için; 7 yaş ve üstü sınıfı; 9-15 yaşındakiler için  Aikido Çocuk sınıfı

Çocuğunuz bizim sınıflarımıza katıldığında ne olacak?

Aylık İnteraktif  Dersler

Çocuğunuz  gelişiminde aktif ebeveyn katılımını teşvik eden  dersler . Ders konuları şunlardır:

Iyi arkadas edinme

Kişisel temizlik

Saygi gösterme

İyi davranışlar gosterme

Kişisel güvenlik

Ve çok daha fazlası.

Dikkatlice geliştirilen bir müfredat

Çocuğunuz kara kuşak seviyesine kadar  yol alan ve  bir dikkatle düşünülmüş müfredatı takip edecektir. Çocuğunuzun beyaz kuşak tan siyah kuşağa kadar  ilerlemesi için gerekli zihinsel, fiziksel ve duygusal becerilerini geliştirmesine  yardımcı olacaktır.

Bizim Çocuk Programı öğrencilerimiz aşağıdakilerin keyfini çıkaracaktır:

Bizim yetenekli profesyonel eğitmenlerimiz ile heyecanlı ve eğlenceli sınıflar

Renkli kemer sınavları

Herhangi bir Aikido sanatı için  malzemeleri ve ihtiyacınız olabilecek materyaller

Özel sosyal etkinlikler

Eğlenceli Aikido sanatı eğitimi

Öğrencilerimize , Aikido eğitimi sırasında kara kuşağa doğru ilerledikçe , Liderlik Becerileri, Başarı İlkeleri ve Stratejileri eğitimi, ve çok daha fazlasını sunuyoruz.

Bu programın gerçek gücü Sensei Kürşat Demir(Profesyonel Aikido antrenörü Kürşat Demir Özel Kuvvetler Komutanlığında aldığı eğitimi Aikido Savaş ve savunma sanatı ile yoğurarak AİKİZEN’de öğrencilerine en etkili şekilde aktarıyor.) tarafından sunulan eğitimin  kalitesinden geliyor.

Çocuğunuz bizim programımıza kaydolduğu  zaman, yüksek motivasyonlu ve özel grubun parçası olarak eğitim alacak.

Biz, Aikido eğitimi hakkında heyecan duymayan  öğrencileri kabul etmiyoruz.

Çocuğunuz bizim sınıflarımızda  gerçek Aikido eğitimi almak icin  çalışmak zorunda kalacak ve yetenekli bir Aikido sanatçısı olmaya calışacaktır Kara Kuşak seviyesine terfi için , fiziksel, zihinsel ve duygusal niteliklerini geliştirmesi gerekecektir.

Sıkça Sorulan Sorular

Uzun bir süredir  için dövüş sanatları öğretmeniyim ve  veliler den  birçok soru duydum. İşte en yaygın bazıları:

Aikido sanatı çocuğumu bir kabadayı haline getirecek mi ?

Hayır Aikido  eğitimi tam tersini yapacak. Çocuklara saygı, hoşgörü, uyum ve şefkat öğretilir. Fiziksel güç kullanımı her zaman son çare olarak ayrılmıştır  ve sadece kendini savunma içindir.

Çocuğum müzik ve spor takımları gibi diğer faaliyetleri denedim, ama her zaman kısa bir süre sonra terketti.

Biz çocukların psikolojisini anlamak, ve çocukları motive etmek için bilimsel kanıtlanmış yöntemleri kullanırız.

Okulunuz rekabet ve kazanmak kupa üzerine mi  yoksa benim çocuğumun  gelişimi üzerine mi?

Çocuğunuzun gelişimi her zaman önce gelir. Aikido, rekabetçi olmayan agresif olmayan bir Savaş sanatıdır. Aikido uyuşmazlık çözümü için “/ kazan kazan” yaklaşımı öğretir.

Sizlerle Aikizen Dojo olarak tanıştığımız için teşekkür ederiz.Eğitim  sırasında programımız hakkında aklınıza gelebilecek tüm sorulara cevap verilecektir.