Security Tactical Aikido

“KENDİSİNİ KORUMASINI BİLMEYEN GÜVENLİK GÖREVLİSİ BİR BAŞKASINI NASIL KORUR”

İnsanların yoğun olarak bulundukları özel yada kamuya ait mekanlarda güvenlik vazgeçilmez bir unsurdur. Bu mekanlarda hizmet veren asker, polis yada güvenlik görevlisi,bir atak yada saldırı ile karşılaştığında, saldırganı etkisiz hale getirmekte zorlanmakta,kontrolsüz ve bilinç dışı hareketlerde bulunmakta,nefesini kontrol edememekte;bu nedenle, saldırgana,kendisine yada etrafındaki kişilere zarar verebilmektedir.

İşte AİKİDO güvenlik personeline Savunma strateji ve teknikleri ile ilgili eğitim ve deneyim dışında, nefesini, sinirlerini kontrol edebilmeyi, güvenlik noktasında ortaya çıkan saldırı yada ataklarda,saldırganı kolayca etkisiz hale getirebilmenin yollarını öğretir.

Her zaman yanınızda Koruma olmayacak,Sokaklarda yalnız olacaksınız,Kendinizi korumak için SECURİTY TACTİCAL  AİKİDO öğrenin hayatta kalın
Profesyonel Aikido antrenörü Kürşat Demir Özel Kuvvetler Komutanlığında aldığı eğitimi, Aikido savaş ve savunma sanatı ile yoğurarak AİKİZEN’de öğrencilerine en etkili şekilde aktarıyor.